Munteanu: Cred că Mutu va fi şi fluierat dar şi respectat

Antrenorul echipei Steaua, Dorinel Munteanu, a declarat, marţi, într-o conferinţă de presă, că atacantul formaţiei AC Fiorentina, Adrian Mutu, va fi fluierat de către suporterii stelişti, dar în acelaşi timp va fi şi respectat.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Cred că Mutu va fi şi fluierat dar şi respectat

Munteanu: Cred că Mutu va fi şi fluierat dar şi respectat (Imagine: Mediafax Foto)

"Cred că a vrut şi Adi să scrie ceva mai deosebit pe site-ul personal. Cred că va fi fluierat, dar şi respectat", a spus Munteanu.

Atacantul echipei AC Fiorentina, Adrian Mutu, a declarat, luni, pe site-ul său, că probabil va fi înjurat tot meciul de suporterii stelişti în disputa din Liga Campionilor, adăugând că aceasta este mentalitatea fanilor "roş-albaştri".

Dorinel Munteanu speră ca gruparea "roş-albastră" să reuşească accederea în 16-imile de finală ale Cupei UEFA. "Ultimul joc din Liga Campionilor din acest an. Avem şanse de a accede în Cupa UEFA. Fiorentina este un adversar puternic care-şi doreşte să participe în continuare în cupele europene. Va fi foarte dificil pentru noi, dar credem că ne putem califica printr-o victorie, care este singura noastră şansă. Ne dorim să ne calificăm în Cupa UEFA. Avem două luni de pregătire şi putem evolua în cele două competiţii", a completat Munteanu.

Tehnicianul stelist a menţionat că şase jucători acuză probleme medicale, dar că speră ca patru dintre aceştia să fie recuperaţi până la ora partidei. "Avem ceva probleme medicale, dar prin eforturile stafului medical sper să mai recuperăm ceva jucători. Sunt probleme cu Golanski, Ogăraru, Arthuro, Szekely, Stancu şi Kapetanos. Ogăraru şi Golanski sunt mai bine, iar Stancu şi Kapetanos încearcă astăzi să intre la antrenamentul echipei. Szekely şi Arthuro sunt accidentaţi. Zapata nu a făcut antrenamentul ieri cu echipa dar nu are absolut nimic şi mâine va fi în poartă. Sper ca doi dintre cei trei atacanţi să fie recuperaţi", a subliniat Munteanu.

Antrenorul vicecampioanei nu consideră că meciul cu Fiorentina este cel mai important al carierei sale, ci partida cu Olympique Lyon, din etapa a patra a Ligii Campionilor a avut însemnătatea cea mai mare. "Nu m-am gândit încă la primul 11, dar sper să nu se mai întâmple nimic. Fiorentina nu stă doar în Gilardino şi Mutu. Au o echipă puternică, cu jucători valoroşi şi trebuie să fim atenţi la întreaga echipă, nu doar la doi jucători. Primul joc de la Lyon a fost cel mai important meci pentru mine. Meciul cu Fiorentina este unul deosebit", a conchis Munteanu.

Meciul Steaua - Fiorentina, din ultima etapă a grupei F a Ligii Campionilor, va avea loc miercuri, de la ora 21.45, pe stadionul din Bulevardul Ghencea şi va fi transmis de Pro TV.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici