Munteanu: Niciodată nu mă voi mai întoarce la Steaua

Tehnicianul Dorinel Munteanu a declarat, vineri, că s-a înţeles în mare măsură cu finanţatorul clubului Steaua, Gigi Becali, pentru rezilierea contratului cu gruparea din Bulevardul Ghencea, formaţie la care nu mai doreşte să se întoarcă niciodată ca antrenor, informează www.prosport.ro.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Niciodată nu mă voi mai întoarce la Steaua

Munteanu: Niciodată nu mă voi mai întoarce la Steaua

"Astăzi la prânz (n.r. - vineri la prânz), impresarul meu Gheorghe Marinescu s-a întâlnit cu Gigi Becali şi în mare parte sunt lucrurile ok, ramâne numai să semnăm contractul de reziliere. Gigi Becali nu a avut încredre în mine, asta a fost marea problemă. Nu m-am gândit niciodată dacă am fost vânat de cineva la Steaua. Nu am simţit niciodată că un jucător nu a ascultat ce am spus eu. Eu am venit cu sufletul deschis deci nu ies cu capul plecat de la Steaua. Supărat sunt şi nu-mi va trece mult timp de acum în colo. Niciodată nu mă voi mai întoarce la Steaua, venirea mea nu a fost o afacere", a precizat fostul internaţional la Telesport.

Citeşte şi

Becali: Lăcătuş îl va înlocui pe Munteanu la Steaua

Bilanţul lui Munteanu la Steaua: o victorie, patru egaluri şi trei înfrângeri

Becali: Lăcătuş va câştiga 250.000 de euro pe an

Lăcătuş: Dacă vom cădea de acord asupra unor lucruri, voi veni la Steaua

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici