Munteanu: Nu am avut niciun fel de emoţii când am fost audiat de poliţie

Mijlocaşul FC Dinamo, Cătălin Munteanu, a declarat, vineri, că nu a avut niciun fel de emoţii în timpul audierilor la care au fost supuşi mai mulţi jucători şi oficiali dinamovişti joi de către poliţişti, în legătură cu incidentele de la partida cu Steaua, din returul campionatului trecut.

Urmărește
112 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu am avut niciun fel de emoţii când am fost audiat de poliţie

Catalin Munteanu (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Nu am avut niciun fel de emoţii la audieri. Am dat declaraţii, atât. Au venit ca să nu mai mergem noi până la secţie. Am dat declaraţii şi totul e în regulă. Vom vedea ce se va întâmpla dacă se vor găsi vinovaţi. Ei îşi fac treaba, noi am declarat ce am avut de spus, mai multe vom vedea mai departe", a spus Munteanu într-o conferinţă de presă.

Zece jucători dinamovişti, Andrei Mărgăritescu, Ionel Dănciulescu, Gabriel Torje, Valerică Găman, Liviu Ganea, Cristian Bălgrădean, Valeriu Bordeanu, Cătălin Munteanu, Mariu Alexe şi Ştefan Bărboianu, au fost identificaţi de către jandarmi că au aruncat în urma analizării imaginilor primite de la Digi TV şi GSP TV, materiale promoţionale în peluză, în zona destinată suporterilor dinamovişti, în care s-ar fi aflat materiale pirotehnice, la partida cu Steaua, din returul ediţiei trecute a Ligii I.

Cazul a fost preluat de poliţiştii Secţiei 22 care urmează să propună măsurile legale ce se impun.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici