Munteanu: Nu am nicio problemă dacă sunt aduşi arbitri străini

Antrenorul formaţiei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat că nu are nicio problemă dacă la meciurile din Liga I vor fi aduşi arbitri străini, însă a precizat că ar fi mai bine ca persoanele implicate în fotbal să se concentreze mai mult pe jocul practicat de echipe decât pe arbitraj.

Urmărește
10 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu am nicio problemă dacă sunt aduşi arbitri străini

Munteanu: Nu am nicio problemă dacă sunt aduşi arbitri străini (Imagine: Constantin Vlădescu/Mediafax Foto)

"La noi se face prea mare tam-tam pe arbitraj. Dacă am da puţin timpul înapoi, am vedea că şi Steaua, şi Dinamo, echipele care au cerut aducerea arbitrilor străini, au câştigat campionate doar cu arbitri români. Sigur, n-am nicio problemă dacă sunt aduşi străini, dar eu zic că mai bine ar fi să ne concentrăm mai mult pe jocul practicat de echipe decât pe arbitraj. Şi asta o spunem noi, care avem mai mult de suferit din cauza arbitrajelor", a afirmat Dorinel Munteanu.

Comitetul Executiv al FRF a decis, miercuri, că un meci din Liga I va putea fi condus de arbitri străini numai dacă ambele echipe solicită acest lucru.

Preşedintele forului fotbalistic, Mircea Sandu, a declarat că şase cluburi, respectiv Dinamo, Steaua, Rapid, FC Vaslui, Universitatea Craiova şi FC Timişoara, au solicitat arbitri străini, iar celelalte 12 au dorit ca meciurile din Liga I să fie conduse de români.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici