Munteanu: Nu mă aşteptam la acest rezultat cu Austria

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă, că nu se aştepta ca naţionala României să nu învingă reprezentativei Austriei, în preliminariile Cupei Mondiale din 2010.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu mă aşteptam la acest rezultat cu Austria

Munteanu: Nu mă aşteptam la acest rezultat cu Austria (Imagine:Constantin Vladescu/ Mediafax Foto)

"Am remizat şi cu Franţa, şi cu Austria, dar au fost două jocuri total diferite. Dacă în Franţa apărarea şi-a făcut pe deplin datoria, cu Austria s-au făcut şi greşeli în faza defensivă. Dacă în meciul cu Franţa s-a văzut o determinare extraordinară, ieri (n.r. - miercuri), când ne-a trebuit victoria, nu am reuşit să o obţinem. Sincer, nu mă aşteptam la acest rezultat. După numărul de ocazii trebuia să câştigăm, dar pe fondul unei greşeli personale am primit gol şi nu am mai putut reveni. Dar suntem încă la început", a spus Dorinel Munteanu.

Echipa naţională a României a terminat la egalitate, scor 1-1, meciul disputat miercuri, pe teren propriu, cu reprezentativa Austriei, în cadrul grupei a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale din 2010.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici