Munteanu: Nu vreau să aud de aşa zisele prime de la Gigi Becali

Antrenorul echipei Oţelul Galaţi, Dorinel Munteanu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că nu vrea să audă de primele promise de finanţatorul FC Steaua, Gigi Becali, formaţiilor care le încurcă pe contracandidatele la titlu ale grupării bucureştene.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Nu vreau să aud de aşa zisele prime de la Gigi Becali

Munteanu: Nu vreau să aud de aşa zisele prime de la Gigi Becali (Imagine: George Filip/Mediafax Foto)

"Nici nu vreau să aud de aşa zisele prime de la Gigi Becali, pentru că devin nervos cu capul. Mă rog, e treaba lui, e echipa lui, dar să-i lase pe alţii în pace. El provoacă şi oamenii de fotbal răspund la provocări. Când toţi se chinuie să facă în aşa fel încât campionatul să fie din ce în ce mai corect, Becali vine cu astfel de declaraţii despre premierea altor echipe. E inimaginabil ce face" a spus Munteanu.

Gigi Becali a promis echipelor care întâlnesc contracandidatele la titlu ale Stelei sume cuprinse între 100.000 şi 300.000 de euro, pentru o victorie.

Partida Oţelul Galaţi - CFR Cluj, contând pentru etapa a XX-a a Ligii I, se va disputa, duminică, cu începere de la ora 15.00.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici