Munteanu: Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat

Antrenorul echipei Steaua Bucureşti, Dorinel Munteanu, a declarat, la finalul partidei încheiate la egalitate, scor 2-2, pe terenul formaţiei Dinamo, că este mulţumit de jocul practicat de elevii săi, dar este dezamăgit că vicecampioana României nu a obţinut victoria.

Urmărește
8 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat

Munteanu: Sunt mulţumit de joc, dar nu şi de rezultat (Imagine: Mediafax Foto)

"Sunt mulţumit de joc. Echipa a făcut un joc bun, dar rezultatul este mai puţin bun. Am avut ocazii, am condus jocul şi am primit gol pe o greşeală de marcaj. Ăsta este fotbalul, noi am dominat şi Dinamo a marcat. Nu am avut emoţii decât la începutul jocului, dar, pe parcurs, au dispărut. În ultimele 10-15 minute noi nu am mai pus presiune la mijlocul terenului şi le-am dat posibilitatea să atace, i-am lăsat să fie periculoşi. Acest punct ne dă speranţe pe viitor, vom avea foarte mult de mună şi sunt convins că vor veni şi rezultate bune" a precizat Munteanu.

Tehnicanul formaţiei din Bulevardul Ghencea a adăugat că este de puţin timp pe banca tehnică a Stelei şi abia la finalul turului va decide care sunt fotbaliştii care au valoare să rămână la această formaţie. "Am avut o săptămână să pregătesc acest joc, toţi jucătorii s-au antrenat bine, mi-a fost greu să aleg primul unsprezece. În iarnă vom trage linie şi vom decide cine pleacă şi cine vine, dar eu cred că până atunci toţi vor trage tare să demonstreze că au valoare de Steaua. Eu cred în titlu, pentru că mă bazez pe echipă, pe valoarea jucătorilor, pe caracterul lor, pe munca de la antrenamente şi cred că încet-încet Steaua va ajunge unde îi este locul", a explicat Munteanu.

Dorinel Munteanu a menţionat că nu a fost deloc suprins că, deşi în perioada când era jucător a evoluat la clubul Dinamo, acum la revenirea pe arena din Ştefan cel Mare în postura de tehnician al Stelei a fost huiduit de fanii dinamovişti. "Nu este prima dată când am fost huiduit în Ştefan cel Mare, dar asta este viaţa de antrenor. Am avut emoţii că nu voi sta pe bancă până în ultima clipă şi le mulţumesc şefilor de la Cluj pentru înţelegere", a adăugat Munteanu.

Formaţia Dinamo Bucureşti a terminat la egalitate, scor 1-1 (0-1), derbiul disputat, sâmbătă, pe teren propriu, în compania echipei Steaua, în etapa a XIII-a a Ligii I. Acesta a fost primul meci al antrenorului Dorinel Munteanu pe banca tehnică a Stelei.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici