Munteanu: Următoarele două meciuri pot readuce România în lupta pentru calificarea la CM

Fostul internaţional Dorinel Munteanu a declarat, marţi, că următoarele două partide pe care echipa României le va disputa în preliminariile Cupei Mondiale, cu Franţa şi Austria, ar putea readuce reprezentativa pregătită de Răzvan Lucescu în lupta pentru calificare, transmite corespondentul MEDIAFAX

Urmărește
75 afișări
Imaginea articolului Munteanu: Următoarele două meciuri pot readuce România în lupta pentru calificarea la CM

Munteanu: Următoarele două meciuri pot readuce România în lupta pentru calificarea la CM (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Cele două partide care urmează pot readuce România în lupta pentru calificarea la Campionatul Mondial. În partida cu Franţa, România pleacă cu şansa a doua, dar ultimele două jocuri ale naţionalei au arătat o echipă determinată, hotărâtă. Nu m-ar surprinde un rezultat pozitiv în Franţa. Şi pentru gazde, meciul este unul foarte important în economia grupei", a spus Munteanu.

Dorinel Munteanu, care deţine recordul de selecţii la echipa naţională, cu 134 de partide, a precizat că şansele în partida cu Franţa sunt egale. "Francezii sunt, ca nume, peste noi, dar în momentul de faţă cred că şansele sunt împărţite egal, poate cu un avantaj pentru francezi pentru că joacă pe teren propriu. Cât priveşte meciul cu Austria, România este clar favorită şi va trebui să câştigăm. Şansele de calificare ţin de rezultatele din aceste două partide", a menţionat actualul antrenor al echipei Oţelul Galaţi.

Echipa naţională a României întâlneşte reprezentativele Franţei (5 septembrie, ora 22.00, Saint-Denis) şi Austriei (9 septembrie, ora 20.45, Bucureşti), în grupa a 7-a a preliminariilor Cupei Mondiale FIFA 2010, zona Europa.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici