Nadal, învins la Madrid de Lehecka

Rafa Nadal, de 22 de ori campion de Grand Slam, a cedat marţi, cu 7-5, 6-4, în faţa cehului Jiri Lehecka, în turul al patrulea al Madrid Open, scrie Reuters.

232 afișări
Imaginea articolului Nadal, învins la Madrid de Lehecka

Nadal, învins la Madrid de Lehecka

În puţin peste două ore, Lehecka a zădărnicit speranţele lui Nadal de a ajunge în sferturile de finală ale celui de-al 100-lea Masters 1000.

Nadal a declarat că se aşteaptă să se retragă după sezonul 2024.

„Sunt fericit. A fost o săptămână foarte specială pentru mine, foarte pozitivă din toate punctele de vedere. Am reuşit să joc din nou pe un teren care mi-a oferit multe, de asemenea la nivel emoţional”, a declarat Nadal, în vârstă de 37 de ani, într-un interviu pe teren, în faţa unei mulţimi emoţionate.

„Este uimitor. Pentru mine, să împart terenul cu un jucător legendar este un vis devenit realitate. Mereu mi-am dorit ca acest lucru să se întâmple. Sunt foarte recunoscător că am reuşit un astfel de moment important", a declarat Lehecka.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici