Nadal sare peste US Open: nu sunt pregătit 100%. Care va fi următoarea competiţie la care va participa

Spaniolul în vârstă de 38 de ani şi-a anunţat retragerea de la ultimul turneu de Mare Şlem al anului pe reţelele de socializare.

Urmărește
105 afișări
Imaginea articolului Nadal sare peste US Open: nu sunt pregătit 100%. Care va fi următoarea competiţie la care va participa

Nadal sare peste US Open: nu sunt pregătit 100%. Care va fi următoarea competiţie la care va participa

Rafael Nadal, învins la Olimpiadă de Novak Djokovic în turul doi la simplu masculin, în ziua a treia de la Paris 2024 - pe 29 iulie 2024, nu va fi printre protagoniştii următorului US Open, programat între 26 august şi 8 septembrie.

Tenismenul spaniol a anunţat forfaitul printr-o postare pe canalele sale de socializare: „Bună ziua tuturor, vă scriu astăzi pentru a vă anunţa că am decis să nu particip la US Open, un loc din care am amintiri fantastice.

Voi rata sesiunile electrice şi speciale de seară de la Arthur Ashe din New York, dar nu cred că aş putea da 100% de data aceasta. Mulţumesc în special tuturor fanilor mei din Statele Unite, iar următorul eveniment va fi Laver Cup de la Berlin”.

Competiţia este programată în perioada 20-22 septembrie, în capitala Germaniei.

Nadal, în vârstă de 38 de ani, câştigător a 22 de turnee de Grand Slam, a jucat în acest an doar şapte turnee, dintre care şase pe zgură, după un 2023 afectat de probleme fizice.

La Olimpiadă s-a oprit în sferturile de finală la dublu, probă în care a făcut pereche cu Carlos Alcaraz.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici