Nadal şi Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor şi Koolhof şi sunt în sferturi la Paris 2024

Echipa de vis a Spaniei, formată din Rafael Nadal şi Carlos Alcaraz, s-a calificat marţi în sferturile de finală ale probei olimpice masculine de tenis la dublu, învingându-i pe olandezii Tallon Griekspoor şi Wesley Koolhof cu 6-4, 6-7, 10-2, în complexul de tenis de la Roland Garros.

Urmărește
268 afișări
Imaginea articolului Nadal şi Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor şi Koolhof şi sunt în sferturi la Paris 2024

Nadal şi Alcaraz i-au învins pe olandezii Griekspoor şi Koolhof şi sunt în sferturi la Paris 2024

La o zi după ce Nadal, de 14 ori campion la Roland Garros, a fost învins de Novak Djokovic la simplu, Nadal, în vârstă de 38 de ani, şi-a revenit cu o prestaţie impresionantă alături de compatriotul său.

Cei doi spanioli, supranumiţi Nadalcraz, au încântat un public numeros şi entuziast pe o arenă Suzanne Lenglen plină, combinându-şi formidabila putere a loviturilor, pentru a-şi menţine viu visul la medalia de aur.

Koolhof, un fost număr unu mondial la dublu, şi Griekspoor, au reuşit să reechilibreze partida, după ce pierduseră primul set, dominând tiebreak-ul setului al doilea, pe care l-au câştigat cu 7-2.

Nadalcaraz a fost de nebătut în setul al treilea decisiv, un supertiebreak adjudecat categoric cu 10-2.

În sferturile de finală, spaniolii vor întâni perechea favorită numărul 4, formată din americanii Austin Krajicek şi Rajeev Ram, miercuri în jurul orei 20.00.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici