Nadia Comăneci: SUA, China, Rusia şi România vor fi la acelaşi nivel la CM de gimnastică

Nadia Comăneci a declarat, sâmbătă, că din cauza unor accidentări echipele SUA, Chinei, Rusiei şi României vor fi la acelaşi nivel valoric la Campionatele Mondiale de gimnastică, programate în perioada 7-16 octombrie, la Tokyo.

Urmărește
243 afișări
Imaginea articolului Nadia Comăneci: SUA, China, Rusia şi România vor fi la acelaşi nivel la CM de gimnastică

Nadia Comăneci: SUA, China, Rusia şi România vor fi la acelaşi nivel la CM de gimnastică (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

"Nu este toată lumea gata pentru acest Campionat Mondial. Cred că nivelul ţărilor care se bat pentru primele locuri, Statele Unite, China, Rusia şi România, va fi cam la fel. Vor fi cam la acelaşi nivel pentru că o gimnastă foarte bună a americanilor s-a accidentat la naţionale, Mustafina (n.r. - Alia Mustafina) e şi ea accidentată, iar în echipa noastră am auzit că Izbaşa (n.r. - Sandra Izbaşa) îşi menajează un picior... E vorba de calificare, dar noi vrem şi rezultat. O să fie interesant, pentru că este un campionat de calificare la Olimpiada din 2012. Eu voi fi prezentă la Tokyo pentru că voi lucra cu televiziunea Fuji", a spus Nadia Comăneci.

Prezentă la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy, Nadia Comăneci a afirmat că nu este o bună jucătoare de tenis, dar va urmări meciurile din tribună. "Eu cred că mă fac de râs dacă joc tenis. Am jucat foarte puţin. Dar voi fi în tribună la acest turneu aproape în fiecare zi. Fiul meu nu este nici el deocamdată pasionat de tenis. Acum face gimnastică şi arte marţiale", a explicat Nadia Comăneci.

Ion Ţiriac, Ilie Năstase, Nadia Comăneci şi Gheorghe Hagi au participat, sâmbătă, la tragerea la sorţi a tabloului principal al turneului BRD Năstase Ţiriac Trophy.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici