Napoli: Obiectivul a fost îndeplinit, dar nu ne-a fost uşor

Antrenorul Nicolo Napoli a declarat, duminică, într-o conferinţă de presă, că Universitatea Craiova şi-a atins scopul în partida de la Ploieşti, cu CS Otopeni, pe care a câştigat-o cu scorul de 1-0, dar a recunoscut că nu i-a fost uşor, transmite corespondentul MEDIAFAX.

Urmărește
4 afișări

"Obiectivul nostru a fost îndeplinit. Am câştigat cele trei puncte, dar trebuie să recunosc că nu ne-a fost uşor. Noi am controlat jocul, însă am fost marcaţi de importanţa celor trei puncte. Cred că am obţinut o victorie foarte importantă pentru clasament, unde cred că lupta se va da între mai multe echipe pentru ultimul loc din Cupa UEFA. Recunosc, am fost cam îngrijorat când am văzut că nu reuşim să marcăm, dar, până la urmă, victoria şi punctele puse în joc contează", a spus Napoli.

Napoli a precizat că nu a făcut un calcul în ceea ce priveşte numărul de goluri necesar pentru a depăşi Steaua în clasamentul Ligii I. "Nu mi-am făcut niciodată calcul câte goluri ne trebuie să depăşim Steaua, dar nu ne batem doar cu Steaua, ci şi cu Vaslui şi Braşov. Ultimele etape vor fi decisive şi niciuneia dintre aceste echipe nu îi va fi uşor. În general sunt mulţumit de doţi jucătorii, mă bucură revenirea lui Şoavă, ceea ce contează pentru noi de acum înainte sunt punctele", a menţionat tehnicianul.

Întrebat dacă jucătorii nu sunt afectaţi de situaţia echipei, care ar putea să nu primească licenţa din partea Federaţiei Române de Fotbal pentru sezonul viitor, Napoli a răspuns: "Jucătorii trebuie să se gândească doar la ce fac pe teren, restul problemelor cu care se confruntă clubul nu este treaba lor".

Formaţia Universitatea Craiova s-a impus, duminică, în deplasare, cu scorul de 1-0 (0-0), în faţa echipei CS Otopeni, într-o partidă contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I, unicul gol al meciului fiind marcat de Florin Costea, în minutul 79.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici