Narcis Răducan: Steaua are de câştigat prin venirea lui Mihai Stoica

Directorul sportiv al FC Steaua, Narcis Răducan, a declarat, vineri, la plecarea spre Târgu Mureş, că prin revenirea lui Mihai Stoica în funcţia de manager general al grupării "roş-albastre", echipa are numai de câştigat.

Urmărește
21 afișări
Imaginea articolului Narcis Răducan: Steaua are de câştigat prin venirea lui Mihai Stoica

Narcis Răducan: Steaua are de câştigat prin venirea lui Mihai Stoica (Imagine: Mircea Rosca/Mediafax Foto)

"Am vorbit doar două secunde cu MM Stoica, mă bucur că a ajuns la un numitor comun cu Gigi Becali. Steaua are de câştigat. El vine cu experienţă şi cu performanţă. Sper să facem din nou o echipă şi să aducem bucurie suporterilor. E o mutare surprinzătoare şi pentru mine, suntem amici dar chiar n-am ştiut nici eu de aceste mutări, poate e mai bine aşa, că s-au făcut lucrurile fără să ştie multă lume", a delcarat Răducan.

Oficialul stelist consideră că mutarea e o lovitură rea pentru adversarele Stelei: "E o lovitură grea şi pentru celelalte echipe venirea lui MM la Steaua. Era nevoie de un om care să ţină legătura între patron suporteri jucători, antrenori".

Finanţatorul Gigi Becali a declarat, vineri, agenţiei MEDIAFAX, că Mihai Stoica este noul manager general al FC Steaua. "Mihai Stoica este noul manager general al Stelei. Contractul este confidenţial, nu pot să vorbesc despre el. El va pleca cu echipa la Târgu Mureş", a declarat Becali pentru MEDIAFAX.

Steaua joacă, sâmbătă, cu FCM Târgu Mureş, în etapa a XVI-a a Ligii I.

Mihai Stoica (45 de ani) a mai fost angajatul clubului Steaua, el ocupând postul de director executiv în perioada iunie 2002 - august 2004, iar din august 2004 a fost manager general al grupării "roş-albastre". În mai 2007, în urma unor neînţelegeri cu Gigi Becali, Stoica părăseşte pe Steaua şi semnează cu Unirea Urziceni, club la care rămâne trei sezoane, şi alături de care câştigă titlul de campion al României în sezonul 2008/2009.

Ca angajat al Stelei, Mihai Stoica obţine două titluri de campion al României (2004/2005 şi 2005/2006), precum şi Supercupa României (2006). De asemenea, cu el în conducere, Steaua ajunge până în semifinalele Cupei UEFA, ediţia 2005/2006.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici