Naţionala, cu Mircea Lucescu pe bancă, învinge Kosovo în Liga Naţiunilor

Naţionala României s-a impus vineri seara la Priştina cu 3-0 în faţa selecţionatei din Kosovo. Este primul meci al României cu Mircea Lucescu pe bancă după revenirea acestuia la Naţională.

Urmărește
1940 afișări
Imaginea articolului Naţionala, cu Mircea Lucescu pe bancă, învinge Kosovo în Liga Naţiunilor

FOTO: Facebook Echipa naţională de fotbal a României

Golurile au fost marcate de Dennis Man în minutul 40, de Răzvan Marin din penalty în minutul 50 şi de Denis Drăguş în minutul 82.

Românii au avut şi alte ocazii să mărească avantajul. În minutele 44 şi 59, şuturile lui Valentin Mihăilă au lovit bara.

Echipa Naţională a României a debutat astfel în Liga Naţiunilor, iar Mircea Lucescu s-a aflat la primul meci în al doilea mandat ca selecţioner, revenind pe banca tehnică a naţionalei după 38 de ani.

Următorul meci al Naţionalei este programat luni, 9 septembrie, de ora 21.45, pe stadionul Steaua, contra Lituaniei.

În celălalt meci din grupă, Cipru s-a impus în Lituania cu 1-0.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici