Naţionala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Moldova

Naţionala de fotbal feminin U17 va juca în luna iulie două amicale cu Republica Moldova înaintea turneului de calificare din această toamnă în Grupa B2, alături de Ucraina, Malta şi Moldova pentru WU17 EURO.

Urmărește
54 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Moldova

Naţionala de fotbal feminin U17 va juca două amicale cu Moldova. Sursa foto: frf.ro

Cele două partide de pregătire cu Republica Moldova sunt programate în 13 şi 15 iulie, la Centrul Naţional de Fotbal Buftea, acolo unde tricolorele sunt în cantonament pe toată perioada stagiului de pregătire, programat între 10-16 iulie 2024.

FRF anunţă că această acţiune va marca şi debutul pe banca tehnică a noului antrenor al lotului de junioare U17, Iosif Damaschin. Fostul atacant al Rapidului (1984-1991) şi ulterior antrenor în cadrul centrului de copii şi juniori al giuleştenilor, a antrenat şi echipa feminină a Rapidului, alături de Speranţa Popescu, înainte de a accepta rolul de antrenor la reprezentativa feminină U17.

Acesta s-a alăturat staff-ului tehnic al loturilor feminine în luna mai, fiind prezent, alături de Nina Anca, şi la Turneu de Dezvoltare WU16 care a avut loc în luna mai, în Moldova.

Tricolorele vor debuta în calificările pentru turneul de calificare din această toamnă în Grupa B2, alături de Ucraina, Malta şi Moldova.

Turneul se va desfăşura în perioada 11-19 noiembrie 2024, în Malta. Turneul final al Campionatului European de Junioare U17 se va desfăşura în Insulele Feroe, în mai 2025.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici