Naţionala de fotbal U19 a învins categoric Finlanda, 4-0, în al doilea meci de pregătire

Naţionala de fotbal masculin U19 a României a obţinut luni o victorie clară împotriva selecţionatei similare a Finlandei, scor 4-0, în cel de-al doilea meci de pregătire din cadrul stagiului desfăşurat în perioada 1-9 septembrie.

Urmărește
278 afișări
Imaginea articolului Naţionala de fotbal U19 a învins categoric Finlanda, 4-0, în al doilea meci de pregătire

Naţionala de fotbal U19 a învins categoric Finlanda, 4-0, în al doilea meci de pregătire

Tricolorii, antrenaţi de Ion Marin, au dominat partida de la un capăt la altul, marcând de patru ori pe terenul complexului Eerikkilä din Finlanda.

După o remiză albă în primul meci, disputat vineri, 6 septembrie, naţionala U19 şi-a ridicat nivelul de joc şi a reuşit să se impună cu un scor categoric în cel de-al doilea duel. Ionuţ Cercel, fundaşul celor de la Farul Constanţa, a deschis scorul în minutul 25, iar Darius Fălcuşan a majorat avantajul şase minute mai târziu. Până la pauză, Ianis Tarbă a dus scorul la 3-0, oferind echipei sale un confortabil avantaj.

În repriza a doua, Ionuţ Cercel a mai înscris o dată, în minutul 68, realizând astfel dubla şi stabilind scorul final, 4-0.

Aceste două meciuri de pregătire marchează începutul perioadei de pregătire pentru Campionatul European U19 din 2025, turneu la care România va participa în calitate de gazdă.

Echipa României:
Ricardo (12) – Chinteş (2), Fălcuşan (3) (Ureche 5), Bărăitaru (4) (Marincău 25), Techereş (16) (Radu 14) – Cercel (13) (Cepoi 6), Stoian (19), Matei (8) (Laszlo 18) – Păcuraru (11) (Dănciuţiu 17), Vermeşan (9) (Doicaru 22), Tarbă (7) (Guţea 21).

Selecţioner: Ion Marin
Rezerve neutilizate: Munteanu (1)

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici