Naţionala de polo, afectată de zborurile anulate de Tarom. Tricolorii revin în ţară cu autocarul

  • Echipa naţională a României este nevoită să revină în ţară cu autocarul, după ce zborul Tarom de la Belgrad spre Bucureşti fost anulat fără nicio explicaţie, anunţă luni Federaţia Română de Polo.
  • Tricolorii, calificaţi la Jocurile Olimpice, se aflau în deplasare la un turneu internaţional în Serbia.
Urmărește
210 afișări
Imaginea articolului Naţionala de polo, afectată de zborurile anulate de Tarom. Tricolorii revin în ţară cu autocarul

Naţionala de polo, afectată de zborurile anulate de Tarom. Tricolorii revin în ţară cu autocarul

Astfel, sportivii care se pregătesc pentru Jocurile Olimpice sunt nevoiţi să piardă o zi si o noapte pe drum, Federaţia luând decizia ca aceştia să revină în ţară cu autocarul, „deoarece cei de la Tarom nu au răspuns niciunui apel sau întrebare”, mai informează sursa citată.

„Vrem să semnalăm comportamentul deloc profesionist al conducerii Tarom, care nu a înţeles cât de importantă este o zi şi o noapte pierdută în viaţa oricărui om, dar mai ales în economia sportului de performanţă şi al Jocurilor Olimpice.

„Comportamentul celor de la Tarom este inacceptabil şi nu trebuie tolerat, iar în cazul nostru, importanţa sportivilor la nivel naţional trebuie adusă în prim-plan şi înţeleasă.”, se mai spune în comunicarea FRP.

„Răspunsul evaziv pe care cei de la TAROM l-au oferit ne face să tragem un semnal de alarmă că lucrurile nu trebuie să rămână aşa, pentru că disconfortul creat şi timpul pierdut nu se pot întoarce.
Impactul negativ pe care acest eveniment îl are asupra băieţilor este de necontestat. Sportivii contează!”, concluzionează reprezentanţii federaţiei.

Compania Tarom a anulat luni o serie de zboruri pe rute interne şi internaţionale „din cauza indisponibilităţii temporare a membrilor echipajului de zbor”.

„În conformitate cu reglementările internaţionale de aviaţie şi politicile interne stricte privind siguranţa zborurilor, fiecare dintre cursele respective a fost anulată deoarece un membru din echipajul fiecărei aeronave s-a declarat „inapt de zbor”, fiind în imposibilitatea restabilirii planului de zbor într-un timp atât de scurt. Deciziile individuale ale piloţilor au fost luate în conformitate cu reglementările în vigoare, pentru a asigura securitatea şi confortul pasagerilor şi a echipajului”, a transmis compania.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici