Naţionala pleacă joi în Cipru pentru meciul din grupa Ligii Naţiunilor

Naţionala de fotbal a României pleacă joi în Cipru pentru meciul din grupa Ligii Naţiunilor.

Urmărește
53 afișări
Imaginea articolului Naţionala pleacă joi în Cipru pentru meciul din grupa Ligii Naţiunilor

Alibec face parte din lotul convocat de selecţioer

„Ultimul antrenament în ţară! După amiază plecăm în Cipru pentru a mai pune 3 puncte la clasament”, se arată, joi, pe pagina de Facebook a echipei naţionale.

România joacă la Larnaca, sâmbătă, 12 octombrie, împotriva naţionalei din Cipru, iar marţi, 15 octombrie, va juca în deplasare cu Lituania.

Pentru cele două meciuri, au fost convocaţi 25 fotbalişti, dintre care 16 evoluează în străinătate şi 9 la formaţii din SuperLigă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
naţionala,
cipru,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici