Naţionala României a ajuns în Lituania, pentru meciul de marţi din Liga Naţiunilor

Echipa naţională a României a ajuns duminică seara în Lituania, unde marţi va juca împotriva gazdelor în grupa C2 a Ligii Naţiunilor.

Urmărește
109 afișări
Imaginea articolului Naţionala României a ajuns în Lituania, pentru meciul de marţi din Liga Naţiunilor

Sursa foto: Facebook/Echipa naţională de fotbal a României

„Nu e chiar cea mai călduroasă primire, dar sperăm să fie cu noroc! 8 grade şi ploaie, asta au găsit tricolorii la sosirea la Kaunas”, se arată într-o postare pe pagina de Facebook a echipei naţionale de fotbal a României.

România a ajuns în Lituania după victoria de sâmbătă seara, cu 3-0, din Cipru.

„Plecăm din însoritul Cipru la Kaunas cu un singur obiectiv în minte: încă 3 puncte în clasament”, scriau reprezentanţii Naţionalei duminică la prânz.

Naţionala va juca cu Lituania marţi, 15 octombrie, de la ora 21.45, zi în care Kosovo va întâlni Cipru.

Înaintea partidelor de marţi, România se află pe primul loc în grupă cu 9 puncte, urmată de Kosovo cu 6 puncre, Cipru cu 3 puncte şi Lituania fără niciun punct.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici