Neţoiu: Badea a luat milionul de dolari de la Becali prin intermediul lui Hrebenciuc

Fostul acţionar dinamovist Gigi Neţoiu a declarat, într-un interviu acordat ziarului Prosport, că preşedintele Consiulului de Administraţie al clubului "alb-roşu", Nicolae Badea, a primit un milion de dolari de la finanţatorul stelist Gigi Becali, prin intermediul deputatului PSD Viorel Hrebenciuc.

Urmărește
48 afișări
Imaginea articolului Neţoiu: Badea a luat milionul de dolari de la Becali prin intermediul lui Hrebenciuc

Neţoiu: Badea a luat milionul de dolari de la Becali prin intermediul lui Hrebenciuc (Imagine: Mediafax Foto)

Neţoiu face referire la meciul Dinamo-CFR Cluj, scor 1-0, din campionatul trecut, când în presă s-a vehiculat faptul că Becali a oferit dinamoviştilor un milion de dolari pentru a învinge echipa clujeană, cu care Steaua era în luptă pentru locul doi, calificant în Liga Campionilor. În cele din urmă, CFR Cluj a terminat pe locul trei în campionat, din cauza înfrângerii cu Dinamo, iar Steaua a ajuns în grupele Ligii Campionilor.

După ce Dinamo a terminat la egalitate scor 1-1, partida disputată, vineri, cu Gloria Bistriţa, Neţoiu a lansat mai multe atacuri la adresa lui Badea, pe care îl consideră vinovat de situaţia echipei, aflată pe locul şase în Liga I, în pericol de a nu prinde un loc de cupă europeană. De asemenea, Neţoiu îl acuză pe Badea că se opune revenirii sale printre acţionarii dinamovişti şi că preşedintele Consiliului de Administraţia a târât, anul trecut, echipa în scandalul banilor primiţi de la Gigi Becali. "Atrunci (n.r - după meciul Dinamo-CFR Cluj), Gigi Becali a dat un milion de dolari celor de la Dinamo, iar Badea a luat banii prin intermediul lui Hrebenciuc şi i-a împărţit mai departe. Banii s-au împărţit la club. Numai că Badea a stat în spate şi a făcut jocurile ca de obicei", a spus Neţoiu, în Prosport.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici