Neuville câştigă Raliul Acropolei şi se apropie de titlul mondial

Thierry Neuville s-a apropiat de primul său titlu de campion mondial, la vârsta de 36 de ani, după ce a câştigat Raliul Acropolei, duminică.

Urmărește
137 afișări
Imaginea articolului Neuville câştigă Raliul Acropolei şi se apropie de titlul mondial

Neuville câştigă Raliul Acropolei şi se apropie de titlul mondial

Belgianul a stăpânit drumurile greceşti istovitoare şi a terminat în faţa colegilor de la Hyundai Dani Sordo şi, respectiv, Ott Tanak.

Ogier, cel mai apropiat contracandidat la titlu al lui Neuville, a coborât de pe locul al treilea în timpul nopţii, în urma unui accident, relatează AFP.

Neuville a fost lider încă de sâmbătă la prânz şi, spre deosebire de rivalii săi, a evitat problemele pe drumuri pentru a obţine al doilea succes al sezonului după runda inaugurală de la Monte-Carlo.

„Ne-am urmărit obiectivele pe tot parcursul weekendului şi a dat roade. Maşina a funcţionat perfect, aşa că trebuie să mulţumesc echipei”, a declarat Neuville după al 21-lea său succes în WRC.

Belgianul a abordat Raliul Acropolei sub presiune, cu Ogier la doar 27 de puncte în urmă.

Vineri, o problemă la turbocompresor în timpul ultimei speciale a zilei l-a costat pe Neuville mai mult de două minute şi treizeci de secunde. A recuperat jumătate din deficit sâmbătă şi a început duminică bine poziţionat, cu cei mai buni timpi în primele două speciale.

Piloţii au acum o întâlnire în mai puţin de trei săptămâni în Chile, înainte de Raliul Europei Centrale din Germania şi finalul din Japonia de la mijlocul lunii noiembrie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici