Noapte liniştită pentru Chivu la spitalul din Verona

Fundaşul echipei Internazionale Milano, Cristian Chivu, operat miercuri la spitalul Borgo Trento din Verona, a depăşit fără probleme noaptea, au anunţat medicii, citaţi de agenţia Ansa.

Urmărește
73 afișări
Imaginea articolului Noapte liniştită pentru Chivu la spitalul din Verona

Noapte liniştită pentru Chivu la spitalul din Verona (Imagine: Constantin Vladescu/Mediafax Foto)

"Refacerea decurge normal, pacientul este într-o stare bună şi putem spune că intervenţia a fost reuşită", a declarat, joi, doctorul Sergio Turazzi, directorul departamentului de neurochirurgie.

Sursa citată notează că perioada de recuperare nu este cunoscută în acest moment.

Cristian Chivu s-a accidentat la cap în meciul cu Chievo, disputat miercuri, la un duel cu fotbalistul Sergio Pellissier. Internaţionalul român a fost scos de pe teren pe targă şi a fost înlocuit de Marco Materazzi, românul fiind transportat cu ambulanţa la spitalul din Verona. El a fost supus unei intervenţii chirurgicale reuşite, ce a durat aproximativ două ore, pentru îndepărtarea unui hematom, dar şi pentru refacerea unei fracturi din zona parietală dreaptă.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici