Nou promovata Unirea Slobozia rămâne neînvinsă după trei etape în Superligă

  • FC Hermannstadt şi Unirea Slobozia au terminat la egalitate, 1-1, vineri seara în primul meci al etapei a treia din Superligă.
  • Nou promovata Unirea Slobozia acumulează 5 puncte, fiind neînvinsă în cele trei etape, cu o victorie şi două remize.
Urmărește
202 afișări
Imaginea articolului Nou promovata Unirea Slobozia rămâne neînvinsă după trei etape în Superligă

Nou promovata Unirea Slobozia rămâne neînvinsă după trei etape în Superligă

Sibienii au deschis scorul devreme, în minutul 6, dând impresia că vor domina partida, conform calculelor hârtiei. Murgia a şutat din marginea careului, plasat, la vinclul porţii lui Rusu.

Oaspeţii au dat semne de revigorare a jocului din minutul 25, ratând două ocazii importante, prin Aganovic şi Camara, înainte ca Balaure să rateze majorarea scorului, singur cu Rusu.

În minutul 41, Pospelov a egalat cu o lovitură de cap, după centrarea lui Şerbănică.

Murgia a fost aproape de dublă, în debutul reprizei secunde, lovitura sa de cap neprinzând cadrul porţii adverse.

Afalna a replicat la cealaltă poartă, cu un şut din întoarcere, puţin pe lângă buturi.

S-a încheiat 1-1, sibienii acumulând doar 2 puncte, în trei etape, în timp ce Unirea rămâne revelaţia începutului de sezon, cu 5 puncte şi fără înfrângere.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici