Novak Djokovic a fost eliminat în turul trei la US Open de Alexei Popyrin

  • Obiectivul lui Novak Djokovic de a câştiga al 25-lea titlu de Grand Slam a fost spulberat.
  • Djokovic, numărul doi ATP şi deţinătorul titlului, a fost eliminat de la US Open în turul trei de australianul Alexei Popyrin, locul 28 ATP.
Urmărește
884 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a fost eliminat în turul trei la US Open de Alexei Popyrin

La o zi după ce Carlos Alcaraz, al treilea favorit, a fost învins surprinzător de Botic van de Zandschulp, clasat pe locul 74, Popyrin, în vârstă de 25 de ani, l-a învins pe Novak Djokovic, 37 de ani, cu 6-4, 6-4, 2-6, 6-4.

Popyrin i-a oferit lui Djokovic cea mai timpurie eliminare de la US Open din ultimii 18 ani. Pentru prima dată din 2017, sârbul încheie anul fără să câştige un titlu de Grand Slam.

Deşi a câştigat aurul olimpic mult visat la Jocurile Olimpice de la Paris, accidentările, inclusiv o intervenţie chirurgicală la genunchi, au făcut ca Djokovic să nu obţină nimic în turneele majore în acest an.

El l-a învins pe Popyrin în cele trei întâlniri anterioare, inclusiv la Australian Open şi Wimbledon în acest an, dar 14 duble greşeli şi 49 de erori neforţate au fost prea mult pentru Djokovic de această dată.

„A fost un meci groaznic pentru mine”, a declarat Djokovic, adăugând că va încerca acum să se recalibreze şi să privească înainte.

„Să ajungi în optimi la un turneu de Grand Slam învingându-l pe cel mai mare din toate timpurile este incredibil”, a spus Popyrin.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici