Novak Djokovic a obţinut victoria cu numărul 90 la US Open

Duel 100% sârbesc în turul doi de la US Open, unde Novak Djokovic a trecut facil de Laslo Djere, nevoit să abandoneze.

Urmărește
852 afișări
Imaginea articolului Novak Djokovic a obţinut victoria cu numărul 90 la US Open

Novak Djokovic a obţinut victoria cu numărul 90 la US Open

„Nole”, al doilea jucător al lumii, a trecut în această dimineaţă de Djere cu 2-0 la seturi.

Meciul s-a terminat după puţin peste două ore de joc, cu scorul 6-4, 6-4, 2-0, rezultat la care rivalul a abandonat, constrâns de probleme medicale.

Partida s-a disputat cu acoperişul tras. Pentru recordmentul de titluri majore, proaspăt campion olimpic la Paris, a fost cea de a 90-a victorie la Flushing Meadows.

La actuala ediţie, Djokovic n-a pierdut niciun set la New York, în primul tur trecând cu 3-0 de moldoveanul Radu Albot. În 18 participări, sârbul a atins de 18 ori turul 3.

În turul 3, pe Djokovic, 37 de ani, îl aşteaptă un duel dificil cu australianul Alexei Popyrin, 25 de ani şi locul 28 ATP. 

„Cangurul” vine după titlul câştigat la Masterul de la Montreal.

În vârstă de 29 de ani, Djere, locul 109 ATP, venea după un meci epuizant, câştigat în 5 seturi în faţa germanului Struff.

La meciul cu conaţionalul său celebru, a cerut intervenţia fizioterapeutului pentru dureri la şold. Medicii au intrat pe teren şi pentru a-i acorda îngrijiri medicale lui Djokovic.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici