O accidentare teribilă a avut loc la un meci din Premier League

  • O accidentare teribilă s-a produs sâmbătă la un meci din prima etapă a Premier League.
  • Danilo, mijlocaşul brazilian al formaţiei Nottingham Forest, a căzut prost şi s-a accidentat foarte tare la picior.
  • Meciul a fost întrerupt peste 10 minute, iar în jurul fotbalistului au fost plasate paravane.
Urmărește
1155 afișări
Imaginea articolului O accidentare teribilă a avut loc la un meci din Premier League

Sursa foto: Facebook, Nottingham Forest

Meciul Nottingham Forest - Bournemouth din Premier League a fost întrerupt după ce Danilo a suferit o accidentare foarte gravă. Jucătorul de 23 de ani a căzut prost în minutul 7 al partidei şi imediat arbitrul şi ceilalţi jucători au început să facă semne disperate către echipa medicală.

Personalul stadionului a amplasat paravane în jurul fotbalistului în timp ce acesta a primit îngijiri medicale, potrivit Sky News. În stadion s-a făcut linişte în timpul intervenţiei. Apoi, jucătorul a fost scos pe targă în aplauzele fanilor ambelor echipe.

Danilo a fost înlocuit de Ryan Yates şi jocul a fost reluat.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici