O fostă mare ciclistă a murit prin sufocare. Participase la 5 Olimpiade pentru Venezuela

Daniela Larreal Chirinos, în vârstă de 50 de ani, a murit prin asfixiere, colegii de la hotelul unde lucra ea au tras un semnal de alarmă după ce nu se prezentase la serviciu.

Urmărește
1067 afișări
Imaginea articolului O fostă mare ciclistă a murit prin sufocare. Participase la 5 Olimpiade pentru Venezuela

O fostă mare ciclistă a murit prin sufocare. Participase la 5 Olimpiade pentru Venezuela

Fosta campioană la ciclism a Venezuelei, Daniela Larreal Chirinos, a fost găsită moartă în casa ei din Las Vegas, după ce s-a sufocat cu mâncare.

Potrivit presei americane, femeia, acum în vârstă de 50 de ani, se mutase în Las Vegas după ce s-a retras din sport şi lucra într-un hotel din oraşul Nevada.

Alarma a sunat exact când ea nu s-a prezentat la serviciu.

Medicul legist încă examinează cauza morţii, dar poliţia ar fi identificat rămăşiţe de alimente solide în traheea ei şi bănuieşte că a murit prin asfixiere.

Larreal a fost unul dintre cei mai cunoscute sportive din Venezuela: a participat la Jocurile Olimpice de cinci ori, prima dată la Jocurile de la Barcelona din 1992 şi ultima dată la Londra, în 2012.

Deşi nu a câştigat niciodată medalii la Jocurile Olimpice, a câştigat aur a Jocurile Americii Centrale şi Caraibe de la San Salvador, în 2002.

Apoi, un an mai târziu, a câştigat două medalii de argint la Jocurile Panamericane de la Santo Domingo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici