O rusoaică i-a intrat la suflet lui Sinner. Prima fotografie „oficială” a cuplului

Liderul mondial din tenis a fost surprins la Wimbledon, unde luni va începe al treilea turneu de Mare Şlem al anului, alături de actuala lui iubită.

1711 afișări
Imaginea articolului O rusoaică i-a intrat la suflet lui Sinner. Prima fotografie „oficială” a cuplului

Un fan i-a interceptat pe cei doi în timp ce se plimbau

După luni de zvonuri, italianul Jannik Sinner şi rusoaica Anna Kalinskaya au decis să-şi trăiască relaţia în aer liber. Confirmarea a venit chiar de la tenismenul italian, în timpul recentului Roland Garros.

Acum, cu câteva zile înainte de începerea turneului de la Wimbledon, cei doi au fost reperaţi în timp ce se plimbau pe străzile complexului de tenis londonez, etalând o apropiere care nu a putut trece neobservată.

Fotografia lui Jannik Sinner, numărul 1 mondial în tenis, cu Anna Kalinskaya a fost făcută întâmplător de un fan.

În timpul unei plimbări, acesta i-a zărit pe cei doi tenismeni şi le-a cerut să facă o fotografie împreună. Jannik, cu ochelari de soare, şi Anna, amuzată, nu au putut să spună nu.

Fanul s-a poziţionat apoi între cei doi, oferind lumii o fotografie care a devenit rapid virală pe reţelele de socializare, strângând mii de comentarii

„Da, sunt cu Anna, dar păstrăm totul foarte confidenţial. Nu voi spune mai multe”, declara, la Paris, numărul 1 mondial în tenis. Rusoaica de 25 de ani, născută la Moscova, a rupt tăcerea la scurt timp, dezvăluind când a avut loc primul lor contact.

„Am început să vorbim la începutul acestui an. Dar nu vă voi spune detaliile”, a explicat Anna, menţinând misterul. Cei doi s-au susţinut la Roland Garros din tribune. Când Kalinskaya a intrat pe teren împotriva Clarei Burel, Sinner a venit s-o aplaude.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici