Obiectivul FR Atletism la CE de sală: Obţinerea unei medalii

Preşedintele Federaţiei Române de Atletism, Sorin Matei, a declarat, marţi, agenţiei MEDIAFAX, că obiectivul delegaţiei României la Campionatul European de atletism în sală de la Torino, programat în perioada 6-8 martie, este obţinerea unei medalii şi calificarea a 3 sau 4 sportivi în finale.

Urmărește
20 afișări
Imaginea articolului Obiectivul FR Atletism la CE de sală: Obţinerea unei medalii

Preşedintele FR Atletism: Obiectivul nostru la CE de sală este obţinerea unei medalii

"Obiectivul delegaţiei noastre este obţinerea unei medalii şi 3-4 finalişti. Lotul nostru s-a întinerit foarte mult şi cu siguranţă este o pregătire bună la un concurs de un asemenea nivel pentru cei care sunt încă la început", a spus Sorin Matei.

Sorin Matei: Nu ne-am luat măsuri speciale la Torino

"Orice organizator de competiţii, cum este şi cea de la Torino, o să ia măsurile care se impun. Noi nu ne-am luat măsuri speciale. Pur şi simplu ne vom comporta aşa cum ne comportăm de obicei. Singura discuţie pe care am avut-o cu sportivii a fost legată de efectul psihologic vizavi de acest sport. S-ar putea ca la o probă în care concurează un român şi un italian să nu se procedeze ca de obicei, iar suporterii să-l încurajeze doar pe italian, iar pe român nu. Atletismul e mai paşnic din acest punct de vedere, iar fair-play-ul îşi spune cuvântul de nenumărate ori şi fiecare sportiv este încurajat şi aplaudat", a adăugat Sorin Matei.

Delegaţia României va pleca miercuri dimineaţă, spre Italia.

Cei 15 sportivi care fac parte din lot sunt următorii:

Angela Moroşanu (proba 60 m şi 60 m garduri),

Cornelia Deiac, Viorica Ţigău, Alina Militaru şi Adrian Vasile (sărituri în lungime)

Cristina Bujin, Cristina Toma şi Alin Anghel (triplu salt)

Mirela Lavric şi Mihaela Neacşu (800 m),

Ancuţa Bobocel (1500 m),

Estera Petre (sărituri în înălţime),

Anca Heltne (aruncarea greutăţii),

Ioan Vieru (400 m), Cătălin Câmpeanu (400 m şi 60 m).

 

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici