Obreja: Probele care există în acest moment indică vinovăţia celor trei pugilişti

Preşedintele FR de Box, Rudel Obreja, a declarat, luni, la sosirea de la Campionatele Mondiale de la Chicago, că probele existente în prezent arată că pugiliştii excluşi pe viaţă din boxul amator, Bogdan Dinu, Ronald Gavril şi Iulian Stan, sunt vinovaţi de tentativă de furt şi trebuie să plătească.

Urmărește
4 afișări
Imaginea articolului Obreja: Probele care există în acest moment indică vinovăţia celor trei pugilişti

Obreja: Probele care există în acest moment indică vinovăţia celor trei pugilişti

"Până la a demonstra că sunt complet nevinovaţi, cum susţin ei, pentru majoritatea oamenilor ei sunt vinovaţi şi trebuie să răspundă pentru asta. Dacă vor reuşi să-şi dovedească nevinovăţia, atunci sigur că şi noi vom acţiona în consecinţă, dar până atunci, pentru dovezile pe care noi le-am putut aduna până în acest moment, ei rămân vinovaţi în ochii noştri şi trebuie să plătească", a declarat Obreja, la sosirea pe Aeroportul Internaţional Henri Coandă.

Preşedintele Federaţiei Române de Box consideră că gestul celor trei pugilişti, de a încerca să fure dintr-un magazin din Chicago, a fost o dovadă de teribilism.

"La Chicago am mers cu bune intenţii şi cu multe speranţe, dar din păcate evoluţia lucrurilor acolo a fost catastrofală pentru noi. Deja se cunoaşte ceea ce s-a întâmplat acolo. Trei sportivi au fost atât de inconştienţi încât să facă o asemenea greşeală. A fost, cred, un teribilism de-al lor. După felul cum au povestit ei lucrurile, se pare că nu a fost chiar aşa cum s-a auzit, dar până la urmă fapta rămâne. Vreau să vă spun că am deschis un proces în Statele Unite, în urma căruia vreau pentru mine şi pentru România în special, să vedem care a fost realitatea, cu toate probele de rigoare şi abia apoi vom putea trage o concluzie", a afirmat oficialul FRB, care este şi vicepreşedinte al Asociaţiei Internaţionale de Box Amator (AIBA), for ce i-a suspendat pe viaţă pe cei trei pugilişti.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici