Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă

Fundaşul dreapta al echipei Steaua, George Ogăraru, a declarat, joi, după vizita medicală de la începutul anului, că revederea jucătorilor cu Marius Lăcătuş la primul antrenament pe care tehnicianul l-a condus a fost emoţionantă, ca şi despărţirea de acesta de la sfârşitul lunii octombrie.

Urmărește
11 afișări
Imaginea articolului Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă

Ogăraru: Revederea cu Lăcătuş a fost emoţionantă (Imagine: Mediafax Foto)

"A fost o surpriză revenirea lui Marius Lăcătuş dar în acelaşi timp şi o plăcere. Jucătorii au fost sub comanda multor antrenori de-a lungul timpului şi cred că n-a fost o confuzie. Revederea a fost emoţionantă, aşa cum a fost şi despărţirea", a spus George Ogăraru.

George Ogăraru a precizat că nu i se pare grea vizita medicală în niciun an, el neavând probleme cu kilogramele în plus. "Nu este greu. Doar că trebuie să te trezeşti de dimineaţă. Cei care au copii ştiu cum este să te trezeşti de dimineaţă. N-am avut niciodată probleme cu kilogramele", a menţionat Ogăraru.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici