Oltchim a câştigat Trofeul Campioanelor

Oltchim Râmnicu Vâlcea a câştigat, duminică, pe teren propriu, Trofeul Campioanelor, fosta Supercupă a Europei, după ce a învins în finala competiţiei, cu scorul de 23-19 (9-9), câştigătoarea Cupei EHF, Zvezda Zvenigorod, cotată cu prima şansă la câştigarea actualei ediţii a Lgii Campionilor.

Urmărește
5 afișări
Imaginea articolului Oltchim a câştigat Trofeul Campioanelor

Oltchim a câştigat Trofeul Campioanelor

Segmentare şi fragmentare, aşa s-au tradus primele 30 de minute ale finalei Supercupei Europei, între Oltchim şi Zvezda Zvenigorod, într-un prolog al tehnicienilor care vor participa şi la Campionatele Mondiale din Franţa, cei mai buni antrenori ai ediţiei din 2005, Evgheni Trefilov şi Gheorghe Tadici. Oltchim a marcat primul gol, dar apoi Zvezda a condus următoarele 18 minute, până ce gazdele au revenit, din nou, 7-6. Cu doar şase minute înainte de pauză, tabela arăta 7-7, într-un duel total inegal fizic, cu un avantaj de talie covârşitor pentru Zvezda, dar şi pentru Oltchim la capitolul şiretenie, apărare, dar şi precizie în poartă, Huţupan fiind în zi mare.

Marcatoarele echipei Oltchim au fost Vădineanu 8, Gîlcă 4, Maier şi Beşe, câte 3, Meiroşu 2, Lecuşanu, Luca şi Nechita, câte 1, în timp ce de la campioana Rusiei, Zvezda, s-au remarcat portarul Saidova, cu 27 intervenţii reuşite, Polenova şi Şipilova, cu câte 4 goluri.

Oltchim a fost recompensată cu 20.000 de euro, dar cu şi cu cel de-al cincilea trofeu câştigat în 2007, după campionatul, Cupa şi Supercupa României, şi Cupa Cupelor.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici