Oltchim a pierdut finala Turneului Memorial "Vinko Kandja"

Campioana României la handbal feminin, Oltchim Râmnicu Vâlcea a fost învinsă, sâmbătă, în finala Turneului Memorial "Vinko Kandja" din Slovenia, după aruncări de la 7 metri, de formaţia Buducnost Podgorica (Muntenegru), scor 36-34 (15-22, 32-32).

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Oltchim a pierdut finala Turneului Memorial "Vinko Kandja"

Oltchim a pierdut finala Turneului Memorial "Vinko Kandja" (Imagine: Mircea Roşca/Mediafax Foto)

Oltchim a condus la diferenţe considerabile pe tot parcursul partidei, dar a redus "motoarele" în ultima parte, fiind egalată, 32-32, în minutul 60.

La aruncările de la 7 metri, Oltchim a ratat două, prin Puşcaşu şi Gatzel, astfel că trofeul a revenit formaţiei muntenegrene.

Vineri, în primul meci al turneului găzduit de Krim Ljubljana, Oltchim a învins la scor campioana Austriei, Hypo Viena, cu 32-22 (19-8), în timp ce Buducnost a învins Krim, cu 35-34.

Finala mică a Turneului Memorial "Vinko Kandja" a revenit formaţiei Hypo Viena, care a învins campioana Sloveniei, Krim Ljubljana, cu 44-37. Datorită golaverajului superior, Oltchim a câştigat turneul, la egalitate de puncte, 3, cu cu Buducnost Podgorica.

Cu meciul din finala turneului sloven, Oltchim a încheiat pregătirea premergătoare noului sezon, având un bilanţ de 14 meciuri de pregătire, din care 12 s-au încheiat cu victorii, iar două cu înfrângeri.

Echipa antrenată de Radu Voina va reveni în ţară duminică, urmând să dispute meciul amânat din etapa inaugurală a Ligii Naţionale, în 8 septembrie (ora 20.30), pe teren propriu, cu Oţelul Galaţi.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici