Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a clasat pe locul trei la Szabella Cup

Campioana României la handbal feminin Oltchim Râmnicu Vâlcea a ocupat locul trei la Szabella Cup, după ce a învins, duminică, în meciul pentru clasarea finală, echipa gazdă Siofok KC, scor 33-26 (22-8).

Urmărește
94 afișări
Imaginea articolului Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a clasat pe locul trei la Szabella Cup

Oltchim Râmnicu Vâlcea s-a clasat pe locul trei la Szabella Cup

"Sigur că meciul acesta a fost de clasament, am rulat tot lotul. Despre turneu pot spune că a fost cu trei meciuri bune, mai ales primele două, cu Gyor şi Hypo, dar trebuie să subliniez că încă facem greşeli, risipim mingi în atac şi primim prea multe goluri. Stăm şi ne uităm cum primim goluri şi din păcate nu există încă preocupare pentru agresivitate şi atitudine în teren. Căutăm încă o formulă optimă de joc. Dintre jucătoarele noi, pot să le remarc pe Jovanovici, cu o atitudine bună, şi pe Chirilă, care e o jucătoare inteligentă şi ne poate ajuta mult", a declarat pentru MEDIAFAX antrenorul Radu Voina.

Oltchim Râmnicu Vâlcea a învins, tot duminică, formaţia Hypo Viena, campioana Austriei, scor 41-34 (18-14). În primul meci de la Szabella Cup, Oltchim a cedat în faţa campioanei Ungariei, Gyor ETO, cu 38-40 (16-21).

După turneul din Ungaria, Oltchim îşi va continua apoi pregătirea cu meciuri de verificare în Germania, programate după cum urmează: Turneul de la Schmelz - între 19-21 august, cu Gyor ETO, Metz, Byasen Trondheim, TSV Bayer Leverkusen şi Thuringer HC; amical cu MJC Trier, în 23 august Sika Cup - între 26-28 august, cu TSV Bayer Leverkusen, Dinamo Volgograd, Hypo Viena, Zaglebie Lubin, Buxtehuder SV şi TuS Metzingen.

În 1 septembrie, în devans, Oltchim va debuta în noul sezon, în deplasare, cu HCM Roman, în timp ce în Liga Campionilor va juca prima partidă în 1-2 octombrie.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici