Organizatorii Il Giro au donat 100.000 de euro victimelor cutremurului din Italia

Organizatorii Turului ciclist al Italiei au donat, joi, la Veneţia, suma de 100.000 de euro victimelor cutremurului ce a avut loc în Italia, în aprilie, cecul fiind înmânat responsabilului cu turismul din regiunea Abruzzo, afectată de catastrofă, informează AFP.

Urmărește
13 afișări

Pe lângă acest cec, remis de directorul Turului Italiei (Il Giro), Angelo Zomegnan, organizatorii au anunţat că valoarea premiilor etapei a 17-a, care va avea sosirea la Blockhaus, în regiunea Abruzzo, va fi alocată tinerilor sportivi din această regiune.

Cu ocazia prezentării acestei ediţii a Turului Italiei, ce va debuta sâmbătă, câştigătorul din anul 2007, italianul Danilo Di Luca, originar din Abruzzo, a lansat o altă campanie în sprijinul victimelor cutremurului din aprilie. Pe toată durata competiţiei, o brăţară de culoare roz va fi vândută la preţul de un euro în zonele unde se desfăşoară Il Giro.

Seismul produs pe 6 aprilie şi care a avut epicentrul în apropierea oraşului L'Aquila, din regiunea Abruzzo, a provocat moartea a 295 persoane.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici