Oţelea, noul manager general-antrenor principal al Stelei

Fostul selecţioner al echipei naţionale de handbal feminin a României, Cornel Oţelea, a fost prezentat, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, în funcţia de manager general-antrenor principal al campioanei naţionale, Steaua Bucureşti.

Urmărește
85 afișări
Imaginea articolului Oţelea, noul manager general-antrenor principal al Stelei

Oţelea, noul manager general-antrenor principal al Stelei (Imagine: Mediafax Foto)

Oţelea îi va avea ca secunzi pe Dumitru Berbece şi Nicolae Munteanu.

"Steaua are posibilitatea să participe în Liga Campionilor, în formatul nou, după ce, în formatul vechi, a câştigat Cupa Campionilor Europeni de două ori. Sper ca meciurile cu belgienii de la KV Sasja să nu ne oprească să jucăm în Ligă, în elita handbalului european la nivel de cluburi. Am purtat o corespondenţă cu belgienii şi le-am propus ca ambele jocuri să se dispute în România, la Buzău, unde se lucrează la modernizarea sălii", a spus Oţelea.

Cornel Oţelea se aşteaptă la un sezon mai greu decât cel precedent, când Steaua a obţinut eventul pe plan intern. "Suntem conştienţi că noul sezon e mai greu, pentru că suntem monitorizaţi şi aşteptaţi. Monitorizaţi, pentru că ne vor urmări jocul, şi aşteptaţi, pentru că vor dori să îşi ia revanşa", a completat Oţelea.

Cornel Oţelea s-a arătat dezamăgit de faptul că Steaua nu va putea evolua în grupele Ligii Campionilor în Sala "Ioan Kunst Ghermănescu". "Am vrut să jucăm în Polivalentă. E gospodărită prost şi administrată şi mai prost de către ANS. Vom juca în Bucureşti când vom avea posibilitatea", a precizat noul oficial stelist.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici