Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 2-2

Formaţia Oţelul Galaţia a terminat la egalitate, scor 2-2 (2-1), partida susţinută, duminică, pe teren propriu, în faţa echipei FC Timişoara, contând pentru etapa XIII-a a Ligii I, transmite.

11 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi - FC Timişoara, scor 2-2

Antrenorul formaţiei FC Timişoara, Dusan Uhrin jr. (Imagine: Mediafax Foto)

Golurile au fost marcate de Brezinsky 18 - autogol, Viglianti '26, pentru Oţelul, respectiv Artavazd Karamyan '6 şi Gh. Bucur '90+2.

0-1. În minutul 6, Stelian Stancu a pătuns în careu, i-a pasat lui Gigel Bucur, acesta a preluat cu spatele la poartă şi i-a lăsat balonul lui Karamyan, care a reluat în plasă, de la aproximativ opt metri.

1-1. Gazdele au restabilit egalitatea în minutul 18, în urma unei centrări de pe partea dreapta a lui Cârjă, deviată de Brezinski în propria poartă.

2-1. Oţelul a preluat conducerea în minutul 26. Viglianti a primit o pasă la aproximativ 18 metri şi a şutat pe jos, în dreapta portarului Pantilimon, rămas fără replică.

2-2. Cisovsky a şutat din interiorul careului, Sălăgean a deviat uşor balonul, portarul Kolev a reuşit cu un ultim efort să oprească balonul în faţa porţii, dar Gigel Bucur a împins balonul în plasă în al doilea minut de prelungiri.

Galeria formaţiei Oţelul Galaţi nu a fost prezentă la partidă, şefii acesteia afişând un baner cu mesajul "E mai bine fără noi", în semn de protest faţă de conducerea clubului, care nu a asigurat accesul în stadionul Dinamo al fanilor gălăţeni în etapa precedentă.

Antrenorul formaţiei Dinamo, Mircea Rednic, a asistat la partida de la Galaţi şi a declarat că a venit să urmărească evoluţia echipei FC Timişoara, pe care o va întâlni în etapa următoare.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici