Oţelul Galaţi învinge pe FC Botoşani cu dubla lui Zivulic, în prima etapă a Superligii

  • Penultimul meci al etapei de debut a sezonului 2024-2025 din Superligă s-a încheiat cu victoria echipei Oţelul Galaţi, în deplasare la FC Botoşani.
  • Oţelarii au întors rezultatul, de la 2-1 şi s-au impus, scor 2-3, datorită unei duble reuşite de croatul Zivulic, în interval de doar 3 trei minute.
Urmărește
144 afișări
Imaginea articolului Oţelul Galaţi învinge pe FC Botoşani cu dubla lui Zivulic, în prima etapă a Superligii

Sursa foto: Facebook/SC Oţelul Galaţi

Oţelul a deschis scorul devreme, prin Alexandru Pop, servit în minutul 6, în careu, de Maciel.

Replica gazdelor a venit în minutul 33, când Friday a egalat din zona punctului cu var, cu un şut plasat, pe jos.

Botoşănenii au întors rezultatul în debutul reprizei secunde, când Mailat a profitat de o serie de erori defensive şi l-a învins pe Popescu cu un şut din careu (2-1, min 56).

Zivulici a adus victoria oaspeţilor cu două goluri aproape identice, după două cornere de pe dreapta, în urma cărora croatul a marcat în minutele 65 şi 67.

Pe final de meci, antrenorul gazdelor, Bogdan Andone, a primit cartonaş roşu, din cauza unei ieşiri verbale violente.

Gălăţenii trec pe locul doi în clasamentul Superligii, după prima etapă, la egalitate de puncte şi golaveraj cu CFR Cluj.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici