LIVE UPDATE  Palmaresul României la Jocurile Olimpice, mai bogat cu două noi medalii! Argint la dublu rame feminin şi la dublu vâsle categoria uşoară / Programul de vineri al sportivilor români la Jocurile Olimpice

  • Trei echipaje de români participă vineri în finale la canotaj în cadrul Jocurilor Olimpice de la Paris.
  • Sportivii din România mai concurează la atletism şi yachting.
  • Argint pentru echipa României la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice de la Paris
Urmărește
3137 afișări
Imaginea articolului Palmaresul României la Jocurile Olimpice, mai bogat cu două noi medalii! Argint la dublu rame feminin şi la dublu vâsle categoria uşoară / Programul de vineri al sportivilor români la Jocurile Olimpice

Programul de vineri al sportivilor români la Jocurile Olimpice

UPDATE Noi medalii olimpice de argint româneşti pentru canotaj prin Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen

Echipajul român de dublu vâsle categoria uşoară alcătuit din Ionela Cozmiuc şi Gianina van Groningen a câştigat vineri medaliile de argint în finala olimpică a probei de la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Este a şasea medalie olimpică pentru Team România la Paris.

UPDATE Florin Arteni şi Florin Lehaci câştigă locul 4 în proba de dublu rame la Paris 2024

UPDATE Argint pentru echipa României la dublu rame feminin la Jocurile Olimpice de la Paris

Canotoarele Ioana Vrînceanu şi Roxana Anghel au câştigat vineri medaliile olimpice de argint în proba de dublu rame feminin la Jocurile Olimpice de la Paris 2024. Româncele au obţinut astfel cea de a cincea medalie olimpică a României şi a treia pentru canotajul românesc.

ŞTIREA INIŢIALĂ:

Iată programul sportivilor români în ziua a şaptea a Jocurilor Olimpice, prezentat de Comitetul Olimpic şi Sportiv Român:

-10.30-15.30- Canotaj

12.30 M2 Finala A - F. Lahaci/F. Arteni

12.42 W2 Finala A - R. Anghel/I. Vrînceanu

13.22 LW2x Finala A - I. Cozmiuc/G. van Groningen

-11.00-14.00 Atletism (calificări)

Înălţime feminin

11.15 Daniela Stanciu

-13.00-20.00 Yachting

Ruda 3, Runda 4, Women dinghy Ilca6

13.15 - Ebru Bolat

-18.40-23.00 Atletism (calificări)

Triplusalt feminin

19.15- Diana Ion, Andreea Taloş

Greutate masculin

21.10-Rareş Toader.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici