Pandurii Târgu Jiu - Poli Iaşi, scor 1-1 în Liga I

Formaţia Pandurii Târgu Jiu a terminat la egalitate, sâmbătă, scor 1-1 (0-1), partida disputată pe teren propriu în faţa echipei Poli Iaşi, contând pentru etapa a XXX-a a Ligii I.

Urmărește
12 afișări
Imaginea articolului Pandurii Târgu Jiu - Poli Iaşi, scor 1-1 în Liga I

Antrenorul echipei Poli Iaşi, Cristiano Bergodi

Golurile au fost marcate de Florin Stângă, în minutul 57, pentru Pandurii Târgu Jiu, respectiv Andrei Cristea, în minutul 1, pentru formaţia ieşeană.

Oaspeţii au deschis scorul după doar unsprezece secunde de joc, prin Andrei Cristea, care a înscris cu un şut de la marginea careului, care a trecut pe sub portarul Stanca.

În minutul 57, Florin Stângă a restabilit egalitatea cu o lovitură de cap, de la marginea careului de 6 metri, în urma unui corner.

În minutul 78, Sfârlea a expediat balonul în transversala porţii lui Stanca, în urma unei acţiuni individuale ale lui Petar Jovanovici.

Pandurii: 1. Stanca - 15. Ghindeanu, 4. Chibulcutean, 18. Martinovici (17. Vancea '60), 29. Grecu - 5. Păcurar (99. Andelkovici '48), 21. Fl. Stângă, 24. Murgan, 10. Vasilache - 25. Tremonti, 28. Al. Piţurcă (77. Arrieta '46). Antrenor: Sorin Cârţu.

Poli Iaşi: 1. Brăneţ - 77. Buta, 4. Onuţ, 24. Straton, 5. Pecnik - 30. P. Jovanovici (27. Diarrassouba '60), 26. Gavatorta, 30. Montiel, 18. R. Miclea (14. Sfârlea '72) - 17. A. Cristea, 13. Cr. Bratu (25. Milea '69). Antrenor: Cristiano Bergodi.

Cartonaşe galbene: Grecu '37, '71 / A. Cristea '38, Milea '71, Straton '83.

Cartonaş roşu: Grecu '71.

Arbitri: Augustus Constantin (central) - Adrian Vidan, Cătălin Savu (asistenţi) - Sorin Tarcea (rezervă).

Observatori: Cornel Sorescu, Viorel Boiţ.

În minutul 49, arbitrul Augustus Constantin a întrerupt partida pentru câteva momente, după ce un parapantist a fost la un pas de a ateriza pe suprafaţa de joc, însă acesta a făcut doar câteva acrobaţii în aer, aproape de centrul terenului, după care şi-a continuat drumul.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici