Paris 2024: Alex Creţ a trecut în optimile de finală la Judo

  • Judoka român Alex Creţ a reuşi miercuri să obţină calificarea în optimile de finală ale categorie de -90 kg în competiţia masculină de la Jocurile Olimpice.
  • Creţ l-a învins în şaisprezecimile de finală pe maghiarul Krisztian Toth, după un meci decis în prelungiri la punctul de aur.
Urmărește
129 afișări
Imaginea articolului Paris 2024: Alex Creţ a trecut în optimile de finală la Judo

Imagine cu caracter ilustrativ

Alex Creţ a fost mai activ pe toată durata primelor 4 minute de luptă, în care a primit o penalizare „shido”, pentru noncombativitate. Adversarul său a primit însă două avertismente, pentru atac fals şi pentru noncombativitate.

Deoarece, după cele patru minute de luptă, niciunul din judoka nu a punctat, meciul a trecut în prelungiri, decizia urmând a fi luată la punctul de aur.

Alex Creţ a luptat inteligent, a atacat de mai multe ori şi l-a pus pe adversar în situaţia de a primi un al treilea avertisment, pentru noncombativitate, care i-a adus şi eliminarea.

Alex Creţ luptă tot miercuri, în optimile de finală, pentru un loc în sferturi, cu brazilianul Rafael Macedo.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici