Paris 2024 - Canotoarele de la opt plus cârmaci s-au calificat direct în finala probei

  • Barca feminină românească de opt plus cârmaci a obţinut luni calificarea directă în finala probei olimpice de la Paris 2024.
  • Echipajul tricolor a obţinut calificarea cu un avans considerabil după ce a trecut primul linia de sosire a cursei desfăşurate la baza nautică la Vaires sur Marne.
Urmărește
450 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 - Canotoarele de la opt plus cârmaci s-au calificat direct în finala probei

Sursă foto: Pagina oficială de Facebook a Federaţiei Române de Canotaj

Echipajul alcătuit Maria Magdalena Rusu, Roxana Anghel, Ancuţa Bodnar, Maria Lehaci, Adriana Adam, Amalia Bereş, Ioana Vrînceanu, Simona Radiş şi Victoria Ştefania Petreanu a condus cursa din cea de a doua serie de la început şi a trecut primul la fiecare punct de control intermediar.

La jumătatea cursei tricolorele aveau deja un avans de o lungime de barcă, româncele trecând linia de sosire cu cel mai bun timp al seriilor, 6 minute, 12 secunde şi 31 de sutimi, cu peste 30 de metri în faţa vicecampioanelor mondiale din Statele Unite.

Celălalt echipaj calificat direct, din prima serie, este cel al Marii Britanii.

Tot luni, echipajul masculin similar, a ratat calificarea directă şi va evolua în recalificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici