Paris 2024 - Canotorii echipajului României de patru vâsle masculin vor evolua în Finala B

  • Echipajul românesc de patru vâsle masculin (M4x), a obţinut luni locul 5 în recalificări la Jocurile Olimpice de la Paris.
  • Românii vor evolua în Finala B a competiţiei.
Urmărește
262 afișări
Imaginea articolului Paris 2024 - Canotorii echipajului României de patru vâsle masculin vor evolua în Finala B

Paris 2024 - Canotorii echipajului României de patru vâsle masculin vor evolua în Finala B Foto cu caracter ilustrativ

Echipajul format din Leontin Nuţescu, Andrei Lungu, Florin Bogdan Horodişteanu şi Ioan Prundeanu, a terminat pe locul 5 în serii şi a evoluat în recalificări.

Doar primele două clasate în recalificări au obţinut calificarea în finală, acestea fiind, Germania şi Elveţia.

Echipajul român a încheiat cursa din recalificări, desfăşurată la baza nautică Vaires sur Marne, cu timpul de 5 minute, 56 de secunde şi 32 de sutimi.

În serii românii au parcurs traseul de 2000 de metri în 5 minute, 51 de secunde şi 14 sutimi, un timp mai bun decât cel al Germaniei în recalificări.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici