Patru judeţe din România nu au nicio reprezentantă în Liga 3 de fotbal

  • Patru judeţe din România nu au nicio reprezentantă în Liga 3 de fotbal.
  • La polul opus sunt două judeţe care au câte şase echipe.
  • Noul sezon din Liga 3 va începe pe 31 august.
Urmărește
1019 afișări
Imaginea articolului Patru judeţe din România nu au nicio reprezentantă în Liga 3 de fotbal

Sursa foto: Pexels

100 de formaţii se vor afla la startul ediţiei 2024/2025 din Liga 3, anunţă Federaţia Română de Fotbal. Braşov, Prahova şi Timişoara sunt judeţele cu cea mai bună reprezentare în noua ediţie din Liga 3. Primele două au câte şase formaţii fiecare, în vreme ce Timişul are cinci echipe.

Singurele judeţe fără reprezentare în ediţia 2024/2025 din Liga 3 sunt Botoşani, Caraş-Severin, Mehedinţi şi Tulcea. De asemenea, mai sunt opt judeţe cu câte o formaţie în cursă.

Grupate în 10 serii geografice, echipele vor juca un sezon regular, tur-retur, de 18 etape pentru fiecare echipă. Ulterior vor fi un play-off (tur-retur-tur, 9 etape) şi play-out (tur-retur, 10 etape).

Ultima fază a competiţiei, în care vor evolua echipele clasate pe primele două locuri în play-off-ul fiecărei serii, va consta în două runde de baraj. 10 dueluri în dublă manşă, urmate de runda finală, tot în dublă manşă, la finalul căreia se vor stabili cele cinci echipe promovate în sezonul 2025-2026 al Ligii 2.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici