Pedro Proenca arbitrează meciul Franţa - România

Arbitrul portughez Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia va conduce la centru meciul Franţa - România, care va avea loc, sâmbătă, de la ora 22.00, în grupa D de calificare la Euro-2012,. informează site-ul oficial al Federaţiei Franceze de Fotbal.

Urmărește
13 afișări
Imaginea articolului Pedro Proenca arbitrează meciul Franţa - România

Pedro Proenca arbitrează meciul Franţa - România (Imagine: Mediafax Foto/AFP)

Pedro Proenca Oliveira Alves Garcia va fi ajutat la cele două linii de compatrioţii săi Jose Tiago Garcias Bolinhas Trigo şi Ricardo Jorge Ferreira Santos. Rezervă va fi Joao Francisco Lopes Ferreira.

Meciul Franţa-România va avea loc sâmbătă, de la ora 22.00, în grupa D de calificare la Euro-2012, şi va fi transmis în direct de Pro TV şi pe www.sport.ro.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici