Penescu: Nu mai e ca pe vremea lui Dorinel, acum avem jucători "curaţi"

Patronul FC Argeş, Cornel Penescu, a declarat, marţi, într-un interviu, că acum are în lot jucători "curaţi", nemaifiind ca pe vremea când antrenor era Dorinel Munteanu, iar Gigi Becali avea "intrare" la unii fotbalişti piteşteni.

Urmărește
15 afișări
Imaginea articolului Penescu: Nu mai e ca pe vremea lui Dorinel, acum avem jucători "curaţi"

Penescu: Nu mai e ca pe vremea lui Dorinel, acum avem în lot jucători "curaţi" (Imagine: Mediafax Foto)

Reporter: Sunteţi mulţumit după meciul cu Steaua?

Cornel Penescu: Mulţumit de rezultat, deoarece am egalat pe final când puţini se mai aşteptau şi portarul nostru, Ionuţ Boşneag, a apărat un penalti la scorul de 1-1. Mai sunt mulţumit că am readus lumea la stadion, la acest meci cu Steaua au fost peste 16.000 de spectatori, aşa ca în vremurile bune cu Gicu Dobrin.

Reporter: Putea să învingă Argeşul pe Steaua?

Cornel Penescu: Sigur că putea. În primul rând, Gigi Becali nu mai are "intrare" la jucătorii noştri, aşa cum era atunci când îl aveam antrenor-jucător pe Dorinel Munteanu. Acum avem în lot jucători "curaţi". Sunt sigur că am fi câştigat meciul cu Steaua dacă atacantul nostru Kamara înscria atunci când a scăpat singur, şi dacă Lăcustă nu se accidenta.

Reporter: În patru etape din acest retur, FC Argeş a obţinut doar două puncte. Nu-i puţin?

Cornel Penescu: Aşa am început şi în tur: cu patru puncte după cinci etape. Acum, după etapa viitoare cu Pandurii, vom avea cinci puncte.

Reporter: Pe ce loc credeţi că va termina FC Argeş campionatul?

Cornel Penescu: Pe locul cinci.

Reporter: Deocamdată Argeşul este pe locul zece. În această situaţie jucătorii vor mai primi prime de victorie?

Cornel Penescu: Noi avem un Regulament de Ordine Interioară în care se stipulează faptul că jucătorii primesc primele numai în cazul în care echipa este pe unul din locurile 1-7. Aşa că au de muncit pentru a-şi putea lua primele.

Reporter: Iulian Tameş nu a mai fost chemat la lot de Victor Piţurcă.

Cornel Penescu: Este mare păcat... Iulică Tameş merita să facă parte din lotul care va înfrunta Serbia şi Austria. Am discutat cu el şi este foarte supărat. Poate şi rezultatele echipei noastre în primele etape ale returului au făcut ca Tameş să nu mai fie selecţionat la lot.

Reporter: Dar Cristi Tănase?

Cornel Penescu: Cristi Tănase este un jucător de mare viitor. Numai de el depinde acum să progreseze. El are valoare şi mai mult ca sigur va ajunge la una din echipele de top ale Europei. Cred că Tănase poate juca în cele două meciuri cu Serbia şi Austria.

Reporter: Cătălin Doman este şi el la lotul de tineret.

Cornel Penescu: Aşa este. Doman are şi el şansa lui, important este ca el să o fructifice şi să nu o rateze. Cătălin Doman are "stofă" de fotbalist şi va ajunge departe dacă va fi mai disciplinat şi mai cuminte.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici