Pep Guardiola îşi betonează vedeta: nu este de vânzare

În conferinţa de presă de dinaintea meciului amical cu Celtic, managerul spaniol Pep Guardiola a anunţat că De Bruyne va rămâne la Manchester City, după ce s-a zvonit că mijlocaşul belgian ar vrea să se mute în Arabia Saudită, atras de petro-dolarii celor de la Al-Ittihad.

Urmărește
334 afișări
Imaginea articolului Pep Guardiola îşi betonează vedeta: nu este de vânzare

Antrenorul iberic, campion cu Manchester City, a spus că belgianul De Bruyne nu va pleca în această vară de la echipă. „Nu este de vânzare”, a punctat Pep.

S-a speculat faptul că De Bruyne s-ar fi înţeles deja cu arabii în privinţa salariului şi ar mai fi rămas doar ca City şi Al-Ittihad să se pună de acord asupra sumei de transfer.

„Mă simt liniştit. Calitatea umană pe care o avem în echipă este greu de înlocuit. Dar o să vedem, nu ştiu dacă se va ajunge ca unii dintre jucătorii noştri să plece şi va trebui să înlocuim aceste plecări. Cred că sunt 85, 90 sau 95% şanse să avem şi în sezonul viitor aceeaşi echipă”, a completat catalanul.

În cele din urmă, Guardiola a vorbit despre Rodri, campion european cu Spania, şi şansa lui de a câştiga Balonul de Aur: „Nu pot nega cât de fericit aş fi, dacă l-ar câştiga”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici