Perechea Mergea/Marx a câştigat turneul de la Como

Perechea Florin Mergea/Philipp Marx (România/Germania), cap de serie numărul unu, a câştigat, sâmbătă, proba de dublu din cadrul turneului challenger de la Como (Italia), dotat cu premii în valoare totală de 30.000 de euro.

Urmărește
137 afișări
Imaginea articolului Perechea Mergea/Marx a câştigat turneul de la Como

Florin Mergea (Imagine: Alexandru Hojda / MediafaxFoto)

Mergea şi Marx au învins, în finală, cu scorul de 6-4, 4-6, 10-4, după o oră şi 44 de minute, cuplul Colin Ebelthite/Jaroslav Pospisil (Australia/Cehia), cap de serie numărul 3.

Pentru succesul obţinut la Como, Florin Mergea şi Philipp Marx vor primi un cec în valoare de 1.900 de euro şi 80 de puncte ATP în clasamentul de dublu.

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici