Peste 35.000 de fani beneficiază de cursuri de resuscitare în zonele fanilor la Euro 2024

Peste 35.000 de persoane au beneficiat de cursuri de resuscitare cardiopulmonară (CPR) în zonele fanilor Euro 2024, a anunţat vineri UEFA, forul fotbalistic european, citat de Reuters.

Urmărește
64 afișări
Imaginea articolului Peste 35.000 de fani beneficiază de cursuri de resuscitare în zonele fanilor la Euro 2024

Peste 35.000 de fani beneficiază de cursuri de resuscitare în zonele fanilor la Euro 2024

Instruirea, oferită în parteneriat cu Consiliul European de Resuscitare, are ca scop creşterea gradului de conştientizare cu privire la stopul cardiac subit şi importanţa resuscitării de către trecători, a precizat UEFA într-un comunicat.

La Euro 2020, danezul Christian Eriksen s-a prăbuşit în timpul unui meci cu Finlanda la Copenhaga.

Căpitanul danez Simon Kjaer a fost lăudat pentru că a încercat imediat să-l resusciteze pe coechipierul său înainte ca medicii să ajungă la el.

Toţi jucătorii, oficialii de meci, personalul şi voluntarii de la Euro 2024 au primit pregătire pentru salvarea vieţii, mai anunţă UEFA.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici